Wanneer je een opdracht aan ons toevertrouwt,
dan mag je rekenen op vakmanschap, flexibiliteit en toewijding.
En dit al sinds onze opstart in 1993.

Succesingrediënten

Het vakmanschap en de gedegen productkennis bouwden we doorheen de jaren op dankzij de succesvolle realisatie van talrijke uitdagende projecten en de voortdurende drive naar technische innovatie.

De flexibiliteit zit in onze bedrijfsgenen als betrouwbare ‘trouble shooter’. Wanneer je onze hulp dringend nodig hebt, schuiven we met onze teams zodat we bijzonder snel ter plaatse zijn.

De persoonlijke toewijding van onze vakbekwame medewerkers om de klus te klaren, vormt de ultieme kwaliteitsgarantie van het opgeleverde werk. Elke opdracht wordt opgevolgd met korte communicatielijnen. Wij zoeken proactief mee naar oplossingen. Wij gaan nooit onze verantwoordelijkheden uit de weg.

Wortels in 1993

Ons verhaal start in 1993 met de oprichting door Tom De Neef. Dankzij de gespecialiseerde dienstverlening kent het bedrijf een snelle groei.

Actief in heel België

We zijn actief voor projecten in heel België, met de focus op Vlaanderen en Brussel. We werken voor vrijwel alle grote Belgische bouwgroepen en tientallen algemene aannemersbedrijven. Daarnaast staan we in het vaste lijstje van grote patrimoniumvennootschappen en syndici.