Wij bieden een totaalservice voor het plaatsen van gevelisolatie en de verdere gevelafwerking in crepi, steenstrips of keramische tegels. Deze technieken passen we zowel toe bij renovatie- als bij nieuwbouwprojecten. We onderscheiden ons door een vakkundige uitvoering met kennis van zaken waarbij de door ons aangebrachte ‘buitenschil’ vele jaren schittert als nieuw.

Isolatie aan de buitenzijde

Het plaatsen van isolatie aan de buitenzijde is een mooie oplossing voor oude gebouwen met een gebrekkige muurisolatie. Dit kunnen zowel woningen, appartementsgebouwen, bedrijfsgebouwen als volledige woonwijken zijn.

Daarnaast wordt ook veelvuldig voor deze isolatietechniek gekozen bij nieuwe moderne villa’s of nieuwbouwprojecten, waarbij een strakke aflijning centraal staat. Ook bij de uitbreiding van bestaande woningen wordt vaak gekozen voor buitenisolatie, in combinatie met een gevelafwerking voor zowel de nieuwe als de bestaande gebouwdelen.

Vooraleer we de buitenschil plaatsen, zorgen we voor de gewenste isolatiegraad via het verlijmen van isolatieplaten. Deze wordt zorgvuldig zonder koudebruggen geplaatst. Daarnaast voorzien we het volledig wind- en waterdicht ‘inpakken’ van de gevel.

Gevel afwerken

Voor het afwerken van de gevel zijn er verschillende mogelijkheden.

Crepi

Dit is en blijft een absolute topper. De afgelopen jaren kwamen er nieuwe innoverende producten op de markt waardoor een moderne crepi – mits een vakkundige plaatsing – veel langer zijn originele kleur behoudt, zonder vervuiling.

Daarom is het nodig om in zee te gaan met een expert. De juiste selectie van producten is van groot belang. Zo maakt het een groot verschil of de crepi wordt aangebracht in een bosrijke omgeving of in een stad.

Als je kiest voor crepi, dan heb je een enorme waaier aan kleurkeuzes en structuren.

Steenstrips

Aan de buitenzijde zie je het verschil tussen steenstrips en ‘echte’ bakstenen niet. Ook op vlak van steenstrips zijn de mogelijkheden de afgelopen jaren fors gegroeid. We tonen je graag persoonlijk de opties.

Keramische afwerking

Keramische tegels bieden alle mogelijkheden om een gladde en strakke gevel te creëren. Verschillende toepassingen zijn mogelijk zodat de architect en de bouwheer hun ideeën de vrije loop kunnen laten.

Geventileerde gevels

Indien de geïsoleerde buitenschil geventileerd dient aangebracht te worden, kunnen bovenstaande gevelmaterialen nog steeds toegepast worden.

Voorkom problemen, kies voor ervaring en expertise

De opbouw ‘achter’ de uiteindelijke gevelafwerking is bijzonder belangrijk. Wanneer er na enkele jaren problemen zichtbaar worden, ligt het probleem aan onzichtbare uitvoeringsfouten achter de crepi, steenstrips of keramische tegels.

De gevolgen zijn dan jammer genoeg niet min: versnelde vervuiling, scheuren, waterinfiltratie,… Met t. de neef vermijd je al deze problemen. Kies in elk geval een betrouwbare uitvoeringspartner met vele jaren ervaring en uitgebreide expertise.

VRAGEN OVER HET ISOLEREN EN AFWERKEN VAN GEVELS?
PRIJS NODIG?

Contacteer Erik Gysen
GSM 0492 97 18 27
erik.g@tdn.be

Enkele realisaties van gevelisolatie en -afwerking

- - Alle realisaties