Algemene bouwondernemingen roepen geregeld onze gespecialiseerde hulp in voor het dichten van waterlekken in ondergrondse betonconstructies. Wij behoren tot de pioniers in België voor het dichten van ondergrondse betonconstructies via waterdichte injecties. Doorheen de jaren bouwden wij een enorme expertise op in waterdichting en verfijnden wij onze injectietechnieken. Onze specialisten werkten de afgelopen decennia in vrijwel alle belangrijke auto-, metro- en spoortunnels en ondergrondse complexen.

Snelle en doeltreffende hulp bij probleemsituaties

Waterlekken in ondergrondse betonconstructies ontstaan mogelijk doorheen de jaren, in sommige nieuwbouwprojecten zorgen ze al meteen voor waterinsijpeling.

In elke probleemsituatie snellen we op afroep de verantwoordelijke aannemer of eigenaar ter hulp. Aangezien we over verschillende teams beschikken en flexibel onze dagplanning opstellen, onderscheiden we ons door een zeer snelle service. Wanneer de opdracht dit vereist, nemen we nacht- en weekendwerk er graag bij.

Dankzij het vakmanschap, de toewijding en de jarenlange ervaring maken onze ‘betoninjecteerders’ bij elke probleemsituatie het positieve verschil.

In welke betonconstructies voeren wij waterdichte injecties uit?

Elke ondergrondse betonconstructie die onderhevig is aan de druk van het grondwater, kunnen wij dichten. Denk daarbij aan:

Auto-, spoor- en metrotunnels

Geboorde tunnels

Ondergrondse parkeergarages

Betonnen waterbekkens van waterzuiveringstations

Mantoegankelijke riolen

Bouwputten (slibwanden, secanspalen, soilmixwanden,…)

De afgelopen decennia deden vrijwel alle belangrijke bouwgroepen en tunnelbeheerders in België beroep op onze expertise voor waterdichting.

VRAGEN OVER VERSTEVIGINGSWERKEN?
PRIJS NODIG?

Contacteer Erik Van Hoydonck
Gsm 0486 21 21 62
erik@tdn.be

Enkele realisaties van waterdichting van ondergrondse betonconstructies

- - Alle Realisaties